Voordeelpromoties

Winacties, Challenges, Cashbacks & more

Doe je mee met onze speciale voordeelpromoties? Onze voordeelchallenges vind je hier! Wil je als eerste geïnformeerd worden over nieuwe voordeelchallenges? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. 


Kijk ook op onze Voordeelcommunity voor nog speciale voordeelpromoties!  

A collection of Unique Selling Points

Cashback: vega(n) burger

Is een voordelige vega(n) burger ook lekker? Probeer het zelf! Klik op onderstaande button, check de actievoorwaarden, vraag een persoonlijke code aan en ontvang het aankoopbedrag terug. Wacht niet te lang, je kunt t/m 19 september 2022 je code aanvragen. De eerste 1.000 deelnemers krijgen het aankoopbedrag van ons terug (max € 2,50 per verpakking). 

A collection of Unique Selling Points

Cashback op vloeibaar wasmiddel voor witte was

Cashback: vloeibaar wasmiddel voor witte was

Schoon en altijd voordelig wassen met een huis- of budgetmerk? Probeer het zelf! Klik op onderstaande button, check de actievoorwaarden, vraag een persoonlijke code aan en ontvang het aankoopbedrag terug. Wacht niet te lang, je kunt t/m 31 augustus 2022 je code aanvragen. De eerste 500 deelnemers krijgen het aankoopbedrag van ons terug (max € 3,75 per fles). 

Cashback: huis- of budgetmerk pizza

Heb jij ook geen zin om zelf te koken met dit warme weer? Dan is een kant en klare pizza uit de diepvries ideaal. Snel en voordelig, zeker met onze nieuwe voordeel challenge. Klik op onderstaande button, check de actievoorwaarden, vraag een persoonlijke code aan en ontvang het aankoopbedrag terug. Wacht niet te lang, je kunt t/m 16 augustus 2022 je code aanvragen. De eerste 500 deelnemers krijgen het aankoopbedrag van ons terug. 

cashback cola

Cashback: huis- of budgetmerk cola

Een verfrissende cola valt altijd in de smaak tijdens een feestje, barbecue of picknick.  Ga jij onze nieuwe voordeeluitdaging aan en zet jij deze zomer huis- of budgetmerk cola op tafel? Klik op onderstaande button, check de actievoorwaarden, vraag een persoonlijke code aan en ontvang het aankoopbedrag terug. Wacht niet te lang, je kunt t/m 30 juli 2022 je code aanvragen. De eerste 1.000 deelnemers krijgen het aankoopbedrag van ons terug. 

A collection of Unique Selling Points

Cashback: Magnum-lookalike ijsjes

Zin in ijsjes en voordeel? Probeer dan eens de voordelige Magnum- lookalike ijsjes. Klik op onderstaande button, check de actievoorwaarden, vraag een persoonlijke code aan en ontvang het aankoopbedrag terug. Wacht niet te lang, je kunt t/m 13 juli 2022 je code aanvragen. De eerste 500 deelnemers krijgen het aankoopbedrag van ons terug. Zo hou jij het hoofd voordelig koel deze zomer! 

Cashback: pindakaas mét nootjes

Hou jij van pindakaas én voordeel? Wij dagen je uit om eens een goedkoper (huis)merk te proberen, want daarmee kun je flink besparen. Klik op onderstaande button, check de actievoorwaarden en doe mee. 

Wacht niet te lang: de actie loopt t/m 26 juni 2022. De eerste 200 deelnemers krijgen het aankoopbedrag van ons retour. Da's mooi proberen, toch? 

Winactie: 10 x een week gratis boodschappen!

Upload je kassabon voor 12 juni 2022 en misschien ben jij één van de 10 winnaars die het bedrag van de kassabon van ons terugkrijgen.

Deze actie is afgelopen, de 10 winnaars zijn bekend. 

Voorkom dat je voordeel misloopt...

Wil je geen voordeelnieuws meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

50%
Meld je aan voor onze voordeel nieuwsbrief!
Ontvang onze tips & tricks om te besparen direct in je mailbox en wordt als eerste geïnformeerd over nieuwe promoties!
Je ontvangt ongeveer 2 x per maand onze nieuwsbrief. Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kun je je eenvoudig afmelden via een link onderaan elke nieuwsbrief.
Inschrijven


Favicon Voordeel.com

Ervaringen delen?

Op onze Voordeelcommunity delen we tips en tricks om geld te besparen. Wil jij ook direct besparen en jouw bespaartips delen met de leden van de community? Meld je dan aan voor onze Voordeelcommunity. Ons motto: samen bespaar je meer!