Voordeelpromoties

Winacties, Challenges, Cashbacks & meer

Doe je mee met onze speciale voordeelpromoties? Onze voordeelchallenges vind je hier! Wil je als eerste geïnformeerd worden over nieuwe voordeelchallenges? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. 


Kijk ook op onze Voordeelcommunity voor nog speciale voordeelpromoties!  

Actieve Voordeelpromoties

Deel mee in de prijzenpot van onze Voordeelpuntenspaaractie!

Als doorgewinterde bespaarder doe je vast mee met de bekende spaaracties in de supermarkt. Maar wist je dat Voordeel.com nu ook een interessante spaaractie heeft? Bij ons kun je nu punten sparen door een actief Voordeellid te zijn, want als we samen ervaringen en informatie delen, kunnen we allemaal meer besparen!


Met de punten die je per kwartaal hebt verdiend, deel je mee in de prijzenpot van minimaal 10 staatsloten. Hoe meer punten je hebt, hoe groter jouw aandeel in de prijzenpot. Meedoen kost je niets, maar kan je wel veel opleveren! 

Start het nieuwe jaar gezond én voordelig!

Met Voordeel.com kun je het nieuwe jaar goed beginnen met een Voordeelchallenge op fruit! Ga op zoek naar fruit dat minder dan €2,- per kilo kost en dan krijg je van ons tot één kilo terugbetaald. Samen gaan we voor gezond én voordelig! Je kunt t/m 26 januari je persoonlijke code aanvragen om je cashback te claimen. Let op: er zijn slechts 1000 codes beschikbaar dus wees er snel bij!

Afgelopen Voordeelpromoties 2022

Winactie Oudejaarsloten 2022

Bij Voordeel.com willen we ons eerste voordeeljaar graag knallend afsluiten voor onze trouwe Voordeelleden. Daarom hebben we 30 Oudejaarsloten aangeschaft en het totale geldbedrag dat hierop valt, delen we met al onze actieve Voordeelleden! Hoe meer punten je hebt, hoe groter jouw aandeel in de prijzenpot. Meedoen kost je niets, maar kan je wel veel opleveren! 

Winactie weekboodschappen

Laat ons weten wat jouw favoriete producten zijn en win een week gratis boodschappen (tot een maximum van € 150,- per winnaar).  Doe je boodschappen tussen 3 t/m 10 november, registreer je uiterlijk 13 november en misschien ben jij op 15 november wel 1 van de 10 winnaars!

Cashback: vega(n) burger

Is een voordelige vega(n) burger ook lekker? Probeer het zelf! Klik op onderstaande button, check de actievoorwaarden, vraag een persoonlijke code aan en ontvang het aankoopbedrag terug. Wacht niet te lang, je kunt t/m 19 september 2022 je code aanvragen. De eerste 1.000 deelnemers krijgen het aankoopbedrag van ons terug (max € 2,50 per verpakking). 
Cashback op vloeibaar wasmiddel voor witte was

Cashback: vloeibaar wasmiddel voor witte was

Schoon en altijd voordelig wassen met een huis- of budgetmerk? Probeer het zelf! Klik op onderstaande button, check de actievoorwaarden, vraag een persoonlijke code aan en ontvang het aankoopbedrag terug. Wacht niet te lang, je kunt t/m 31 augustus 2022 je code aanvragen. De eerste 500 deelnemers krijgen het aankoopbedrag van ons terug (max € 3,75 per fles). 

Cashback: huis- of budgetmerk pizza

Heb jij ook geen zin om zelf te koken met dit warme weer? Dan is een kant en klare pizza uit de diepvries ideaal. Snel en voordelig, zeker met onze nieuwe voordeel challenge. Klik op onderstaande button, check de actievoorwaarden, vraag een persoonlijke code aan en ontvang het aankoopbedrag terug. Wacht niet te lang, je kunt t/m 16 augustus 2022 je code aanvragen. De eerste 500 deelnemers krijgen het aankoopbedrag van ons terug. 

cashback cola

Cashback: huis- of budgetmerk cola

Een verfrissende cola valt altijd in de smaak tijdens een feestje, barbecue of picknick.  Ga jij onze nieuwe voordeeluitdaging aan en zet jij deze zomer huis- of budgetmerk cola op tafel? Klik op onderstaande button, check de actievoorwaarden, vraag een persoonlijke code aan en ontvang het aankoopbedrag terug. Wacht niet te lang, je kunt t/m 30 juli 2022 je code aanvragen. De eerste 1.000 deelnemers krijgen het aankoopbedrag van ons terug. 

Cashback: Magnum-lookalike ijsjes

Zin in ijsjes en voordeel? Probeer dan eens de voordelige Magnum- lookalike ijsjes. Klik op onderstaande button, check de actievoorwaarden, vraag een persoonlijke code aan en ontvang het aankoopbedrag terug. Wacht niet te lang, je kunt t/m 13 juli 2022 je code aanvragen. De eerste 500 deelnemers krijgen het aankoopbedrag van ons terug. Zo hou jij het hoofd voordelig koel deze zomer! 

Cashback: pindakaas mét nootjes

Hou jij van pindakaas én voordeel? Wij dagen je uit om eens een goedkoper (huis)merk te proberen, want daarmee kun je flink besparen. Klik op onderstaande button, check de actievoorwaarden en doe mee. 

Wacht niet te lang: de actie loopt t/m 26 juni 2022. De eerste 200 deelnemers krijgen het aankoopbedrag van ons retour. Da's mooi proberen, toch? 

Winactie: 10 x een week gratis boodschappen!

Upload je kassabon voor 12 juni 2022 en misschien ben jij één van de 10 winnaars die het bedrag van de kassabon van ons terugkrijgen.

Deze actie is afgelopen, de 10 winnaars zijn bekend. 

Voorkom dat je voordeel misloopt...

Wil je geen voordeelnieuws meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

50%
Meld je aan voor onze voordeel nieuwsbrief!
Ontvang onze tips & tricks om te besparen direct in je mailbox en wordt als eerste geïnformeerd over nieuwe promoties!
Je ontvangt ongeveer 2 x per maand onze nieuwsbrief. Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kun je je eenvoudig afmelden via een link onderaan elke nieuwsbrief.
Inschrijven


Favicon Voordeel.com

Ervaringen delen?

Op onze Voordeelcommunity delen we tips en tricks om geld te besparen. Wil jij ook direct besparen en jouw bespaartips delen met de leden van de community? Meld je dan aan voor onze Voordeelcommunity. Ons motto: samen bespaar je meer!