Vergelijk prijzen en betaal altijd de beste prijs

Betaal nooit teveel 

Je wilt nooit teveel betalen voor een aankoop. Maar wat is de beste prijs en hoe vind je die? Vroeger veranderden de prijzen in de winkels maar af en toe. Tegenwoordig gebeurt dit bij veel winkels en webshops dagelijks en soms zelfs per uur of nog vaker. Wat is dan het beste moment om je aankoop te doen? Dat is behoorlijk lastig te bepalen. Op Voordeel.com helpen we je hierbij met een aantal handige prijsvergelijkers. Eén daarvan is laagsteprijsvinden.nl.

Hoe vind je de laagste prijs?

Favicon Voordeel.com

Wij monitoren de prijzen

Wij houden continu de actuele prijzen van een groot aantal webshops voor je in de gaten.

Favicon Voordeel.com

Jij vindt jouw beste prijs

Jij geeft aan welk product je wilt kopen en wij tonen je de best beschikbare prijs op dat moment.

Favicon Voordeel.com

Prijsalert

Stel een alert in en je ontvangt een seintje zodra het product dat je wilt kopen voor de door jou ingestelde prijs (of lager) beschikbaar is.

Laagsteprijsvinden.nl (coming soon!)

Op laagsteprijsvinden.nl monitoren we continu de prijzen van een groot aantal webshops. Jij geeft aan welk product je wilt kopen en Laagsteprijsvinden.nl komt met de best beschikbare prijs op dat moment. Dat scheelt je een hoop tijd (en geld).

Je kunt ook een prijsalert instellen: je krijgt dan een seintje zodra het product dat je wilt kopen voor de door jou ingestelde prijs – of lager – bij een van de webshops beschikbaar is.


We starten binnenkort met de productgroep doe-het-zelf. Daarna volgen nog meer productgroepen zoals parfum, kleding, schoenen, tassen, sportartikelen, games, vitamines en diervoeding. Door op het juiste moment en bij de juiste winkel te bestellen, kun je zo vele euro’s besparen.


We zijn druk bezig met het ontwikkelen van laagsteprijsvinden: nog even geduld! 

Direct besparen?

Op onze Voordeelcommunity delen we tips en tricks om geld te besparen. Op producten die je af en toe koopt, maar ook op je dagelijkse boodschappen. Wil jij ook direct besparen en jouw bespaartips delen met de leden van de community? 

Meld je dan gratis aan voor onze Voordeelcommunity. Ons motto: samen bespaar je meer!