Besparen op je boodschappen

Besparen door slim te shoppen

Een huishouden geeft jaarlijks al gauw zo’n 5000 euro uit aan boodschappen. De prijzen zijn de laatste tijd flink aan het stijgen en het einde daarvan is nog niet in zicht. Door slim te shoppen kun je toch fors besparen op je boodschappen. Besparingen van 30% of meer zijn daarbij geen uitzondering. Daar willen we je bij helpen met een Boodschappen Bespaarplan.

Boodschappen Bespaarplan

Favicon Voordeel.com

Prijzen & Aanbiedingen

We verzamelen de prijzen van alle Nederlandse supermarkten en houden de wekelijkse folderaanbiedingen voor je bij.

Favicon Voordeel.com

Jouw boodschappen

Jij deelt jouw boodschappenlijstje en geeft jouw persoonlijke voorkeuren op.

Favicon Voordeel.com

Dubbel voordeel

Je ontvangt wekelijks een een bespaaradvies op maat. Dat is dubbel voordeel: je bespaart hiermee veel tijd en geld!

Boodschappen Bespaarplan 

Ons doel is jou te helpen besparen op je boodschappen. Daarvoor hebben we een plan. We verzamelen de prijzen van alle Nederlandse supermarkten en volgen de wekelijkse folderaanbiedingen. Op basis van jouw boodschappenlijstje en persoonlijke voorkeuren ontvang je van ons wekelijks een bespaaradvies op maat. 


Wil jij ook zo’n besparing op je boodschappen en wil je ons helpen die te realiseren? Meld je dan aan bij de groep op onze Voordeelcommunity. Samen met jou als “co-creator” gaan we aan de slag en bouwen we een slim Boodschappen Bespaarplan.

Direct besparen?

Op onze Voordeelcommunity delen we tips en tricks om geld te besparen. Op producten die je af en toe koopt, maar ook op je dagelijkse boodschappen. Wil jij ook direct besparen en jouw bespaartips delen met de leden van de community? 

Meld je dan gratis aan voor onze Voordeelcommunity. Ons motto: samen bespaar je meer!